Успешно реализиран МТКФ летниот карате семинар во Неа Флогита (ФОТО)

Изминатава недела во Неа Флогита, Грција се одржа МТКФ традиционалниот летен карате семинар и куп „Неа Флогита 2021“.

На крај од семинарот се одржа турнир и полагање за ученички и мајсторски појаси. За ученички и мајсторски појаси успешно положија: Максим Поп Трпев-зелен појас, Изабела Пренковска-Син 2, Елена Васиљевиќ Недев-Кафеав 1, Филип Недев-Кафеав 2, Иван Пиневски-Кафеав 3, Марија Гушкова, Михаил Герасимовски, Марта Димковска и Димитри Влахо сите за -црн појас 1 дан, Мила Младеновска-црн појас 3 дан.

РЕЗУЛТАТИ ПО КАТЕГОРИИ И ВОЗРАСТИ:
КАДЕТКИ/ЈУНИОРКИ(КАТИ) КАДЕТКИ/ЈУНИОРКИ-(КОГО-КУМИТЕ)
1. Мила Младеновска 1. Антонија Белазелкоска
2. Антонија Белазелкоска 2. Мила Младеновска
3. Марија Гушкова 3. Марија Гушкова
КАДЕТИ/ЈУНИОРИ(КАТИ) КАДЕТИ/ЈУНИОРИ-(КОГО-КУМИТЕ)
1. Димитри Влахо 1. Димитри Влахо
2. Иван Пиневски 2. Иван Пиневски
3. Михаил Герасимивски 3. Михаил Герасимовски
ДЕЦА 12-13г. (КАТИ) ДЕЦА 12-13г. (ЏИУ ИПОН КУМИТЕ)
1. Матеј Мангаровски 1. Матеј Мангаровски
2. Борјан Синадиновски 2. Борјан Синадиновски
3. Петар Боцевски 3. Петар Боцевски
ДЕЦА 9-12г. (КАТИ) ДЕЦА 9-12г. (ЏИУ ИПОН КУМИТЕ)
1. Камелија Недев 1. Камелија Недев
2. Марта Димковска 2. Марта Димковска
3. Изабела Пренковска 3. Изабела Пренковска
ДЕЦА 6-8г. (КАТИ) ДЕЦА 6-8г. (КИХОН КУМИТЕ)
1. Филип Недев 1. Филип Недев
2. Максим Поп Трпев 2. Максим Поп Трпев
3. Марко Петров 3. Марко Петров

Се вчитува...