Веќе не мора да одите во казино, дозволете казиното да дојде кај Вас: Време е за турнир!

Веќе не мора да одите во казино, дозволете казиното да дојде кај Вас.
Уживај во преку 350 игри во Моцарт онлајн казиното и почувствувајте го гламурот на Лас Вегас во удобноста на Вашите домови. Нема потреба да внимавате на времето, бидејќи ова онлајн казино е достапно 24 часа дневно и што е најдобро нема чекање да се ослободат казино слотовите, бидејќи сите онлајн слотови чекаат само на тебе.

Во вака јака конкурентција на високо квалитетни 3Д игри со неверојатна графика и фантастични можности за заработка, тешко е да се издвои некоја, но овој пат нека бидат игрите од PLAYSON провајдерот, кој организира турнир со вкупен награден фонд од 1600 евра.
Турнирот почнува на 12 мај со почеток од 10:00 часот и трае до 21 мај до 22:00 часот. Играчите собираат бодови на основа на WIN-ови кои ги остваруваат на игрите кои учествуваат во промоцијата. Се бројат само WIN-овите над минималниот бет кој изнесува 0.20 евра. Колку е поголем БЕТ-от , толку е поголема шансата да завземете подобро место на ранг-листата, бидејќи бодовите се пресметуваат по формулата (WIN/BET)*10.
Игрите кои учествуваат на турнирот се Solar Queen, Rise of Egypt, Legend of_Cleopatra, 40 Joker Staxx, Book of Gold Double change. Наградите се распоредени на следниот начин:
1. €500.00
2. €250.00
3. €200.00
4. €100.00
5. €50.00
6-10. €40.00
11-20. €30.00
Заврти веднаш!

Се вчитува...