ВИДЕО: Фалангата ја растресе Виена – Излези момче…

„Македонската фаланга“ не пропушта ниту еден натпревар на Македонија надвор од границите, а добро ја растресе и Виена со песна. Ечеше пред „Ернст Хапел“ во пресрет на натпреварот, а македонските фанови не беа инфериорни против повеќе од 40.000 австриски навивачи.

„Излези момче“, грмеше на цел глас…

Се вчитува...