ВИДЕО: Кој друг ако не Џани? Забава и на прес-конференцијата…!

Кој друг ако не Џани Алиоски задолжен за забава во македонската репрезентација.

Секогаш расположен за шега не пропушти можност да го привлече вниманието и на прес-конференцијата на капитенот Стефан Ристовски. Очекувајќи го својот ред да се обрати пред медиумите, Џани се одлучи да испрати малку забавни елементи во искажувањето на впечатоците на Ристовски…

Се вчитува...