ВИДЕО: Петти СЕХА трофеј во рацете на вардарци

ЕКИПА во Брест,

Катерина Павлова Николовска

Уште еден пехар од СЕХА дојде во рацете на македонскиот првак Вардар, но останува горчината поради повредата на германскиот интернационалец Кристијан Дисингер. Вардарци потврдија дека им нема рамен во регионот, а следна цел е да се обезбеди Ф4 во Лигата на шампионите.

Се вчитува...