За една недела, нови 5 милиони денари кај играчите на Видеолотарија со МИЛИОНЕР И МИНИ ЏЕКПОТ

Бележиме уште една мултимилионерска недела за играчите на Видеолотарија Касинос Австрија низ целата држава. Во неа, на сметките на играчите на видеолотариските терминали, легнаа 5 милиони денари, благодарение на МИЛИОНЕР и МИНИ ЏЕКПОТ добивките.

Првиот МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ на Видеолотарија беше освоен на 20 мај, во претпладневните часови, во објект на Моцарт. Среќниот добитник Е.З. се израдува на 1.431.375 денари. Само два дена подоцна уште еднаш се појави сигналот за неодоливата добивка, овој пат кај нашите соработници од Спортлаиф. Сумата на вториот МИЛИОНЕР изнесува 1.622.984 денари.

Покрај двете главни добивки, вкупната доделена сума ја збогатија и МИНИ ЏЕКПОТ добивките со кои оваа недела нашите играчи добија вкупно 1.678.312 денари.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #СуперМилионерЏекпот #МилионерЏекпот

 

Се вчитува...