„30 ГОДИНИ“ – љубов, верност, историја! (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Најверните вардарови навивачи на убав начин го одбележаа јубилејот – 30 години од своето формирање.

„30 години“ – љубов, верност, историја одбележаа „Комитите“ на денешниот првенствен натпревар на Вардар против вечниот ривал Пелистер уште еднаш потсетувајќи, на симболичен начин, на сите минати години поддршка на својот клуб, бурни и мирни денови, трофеи, успеси и неуспеси… кои еднакво ја сочинуваат вардаровата историја!

[RoyalSlider Error] Incorrect RoyalSlider ID in shortcode or problem with query.

 

Се вчитува...