Антиќ на чело на федерацијата, кошарката врти нов лист (ФОТОГАЛЕРИЈА)

По легендата, легенда – Перо Антиќ од денеска седнува на фотелјата на македонската куќа на кошарката која во последните четири години беше резервирана за Петар Наумоски.

Концептот „Спортот на спортистите“ ја доби поддршката на делегатите, па Антиќ сега ќе има можност да ги корегира грешките во работата на својот претходник, кого често го критикуваше во изминатите години.

Кошарката врти нов лист, а желбата на Антиќ, Гечевски и нивните соработници е иста како и на сите нас – овој спорт да се врати на старите патеки.

Се вчитува...