Белорусинка го напушти подиумот поради промашена химна… (видео)

Неверојатни сцени доаѓаат од италијанскиот Гросето каде деновиве се одржува Европското првенство во атлетика за млади.

Белорусинката Виолета Сквартсова славеше во дисциплината трискок, но тој триумф и го упропастија организаторите на натпреварувањето кои место химната на Белорусија и ја пуштија химната на БиХ. Тоа и тоа како тешко и падна на младата атлетичарка која најпрво само негодуваше, а потоа замина од подиумот и почна да се жали кај организаторите…

УШЛА, ПОТОМУ ЧТО НЕ ЕЁ ГИМН by edenstreet

Се вчитува...