Да го победите Гибралтар: Јане Велкоски им посака среќа и прво место на фудбалерите (ФОТО)

Малиот херој Јане Велкоски е секогаш со најдобрите македонски фудбалери. Го гледа секој натпревар ги бодри и се дружи со нив, во пресрет на мечевите. Тој, заедно со семејството, им беше во посета и денеска, порачувајќи им дека се многу подобри од Гибралтар, да го победат и да го освојат првото место во групата 4 од Лигата Д.

Јане е секогаш добредојден гостин во националниот тим. Меѓу најдобрите другари секако му се селекторот Игор Ангеловски и Бобан Николов. Се дружеше и со Александар Трајковски, и со сите останати…

Се вчитува...