Доказ дека Стеф Кари не е од оваа планета (видео)

Стеф Кари погодувал од најразлични исклучително тешки позиции, но на загревањето пред последниот натпревар на својот тим тој само потврди дека „не е од оваа планета“.

Имено, извонредниот шутер се обиде од половина терен, и тоа свртен со грбот кон кошот, и успеа да погоди… на воодушевување на сите присутни во слата. Погледнете ја оваа мајсторија на Кари.

Се вчитува...