Ех, да се сите како него…светот ќе биде СОН: Даде гол и јавно побара прошка од Андре Гомеш (ВИДЕО)

Сон Хјонгмин имаше тешки мигови, со груб старт придонесе за тешка повреда на Андре Гомеш на мечот против Евертон во Премиер – лигата, плачеше долго, неизвесно беше и дали ќе пристигне во Белград, но дојде и постигна два гола. И не заборави да побара прошка на јавна сцена од Андре Гомеш.

Ех, да се сите луѓе како Сон, светот ќе биде еден убав СОН…

Се вчитува...