ЕКИПА ТВ – Елмас сака на Европско првенство

Безмалку на сите македонски национални состави сме им се радувале за настапите на големи спортски собирии. Најголемата мака и натаму ни се фудбалерите кои би сакале да ги видиме на Светско или на Европско првенство. На следниот континентален собир сака да оди и Елиф Елмас. За да му се оствари желбата ќе треба тој и неговите соиграчи од репрезентацијата да одработат европски.

Се вчитува...