Епски одговор на твитот на Барселона за Меси и за козата (ФОТО)

Постот на Барселона на Твитер на кој има фотографија од Лео Меси и коза (GOAT –  greatest of all time) со текст „забележете ја разликата“ доби бројни реакции и одговори, најголемиот дел од нив ирочини и хумористични. Но, сепак најдобар дефинитивно е одговорот на официјалната странициа на едно шпанско ноќно шоу. Во нивиот одговор се вели „едниот е онаму каде што сака да биде“. Ваквата реакција доби речиси идентичен број лајкови како и оригиналната објава на Барселона.

 

 

Се вчитува...