ФОТО: Двоецот кој гради фудбалска иднина – „Сер Боби“ и Цапар

Во Фудбалската федерација на Македонија денеска средба на двајцата селектори на младите наши фудбалски генерации Благоја Милевски и Драган Канатларовски – Цапар.

Двајцата стратези, и двајцата поранешни фудбалери кои ги врзуваат дресовите на Вардар и белградска Црвена Звезда, со работата во младите генерации ја градат нашата фудбалска иднина, па токму од таму и денешната средба и разговори околу активностите во 2021 година, и определба на новите насоки за заедничка соработка и дополнителен развој на македонска фудбалска игра.

Се вчитува...