Фото на денот: „Командант Раул“ и македонските воини

Секоја чест, Раул Гонзалес, за преродбата што за само неколку месеци ја направи во македонската репрезентација, која од „тим што не може да игра модерен ракомет“ прерасна во синоним за квалитет и карактер.

„Командант Раул“ и неговите македонски воини имаат за што да се радуваат вечерва, но и со оптимизам да гледаат кон иднината, почнувајќи од Европското Првенство во Хрватска.

Се вчитува...