ФОТО НА ДЕНОТ: Триумфалната капија во Париз во боите на македонското знаме!

Деновиве во Франција се е во знакот на почетокот на Светското ракометно првенство кое не очекува и нас од утре па до 29. јануари.

На ден пред отворањето на шампионатот, домаќините преку Триумфалната капија во Париз, еден од најзначајните споменици во француската и европската историја ги најавија учесниците на Светското првенство… Па, очекувано Триумфалната капија во Париз обоена и добро препознатливите македонски црвено-жолти бои…

Се вчитува...