ФОТО: Во единството е силата – избраниците на Ангеловски „полнат акумулатори“ во Анталија!

Избраниците на Игор Ангеловски низ подготовките во Анталија, а потоа и преку пријателските натпревари против Финска и Азербејџан, во целост веќе се насочуваат кон она што македонската репрезентација ја очекува оваа година – настапот во Лигата на нациите.

Вистинскиот квалитет на националниот тим е единството кое владее во тимот, нешто кое и самите репрезентативци постојано го потенцираат на секој репрезентативен собир. Токму во таа насока течат и подготовките во Анталија, кои треба само дополнително да го засилат карактерот на оваа селекција на Игор Ангеловски.

Се вчитува...