ИН МЕМОРИАМ: Ристо Начевски

По веста за смртта на голамот Никола Даниловски, денеска македонскиот ракомет остана и без Ристо Начевски, поранешниот македонски ракометен судија, а подоцна и делегат.

Начевски во последните неколку години не беше активен во мак-ракометот, но остави голема трага во овој спорт.

Како судија тој ја делеше правдата заедно со Душко Камишевски и Марјан Огњановски.

Се вчитува...