Каква тоалетна хартија, предизвикот на Крос тешко кој може да го повтори

Тони Крос е во самоизолација, но Германецот успеа да измисли и интересен тренинг во својата дневна соба, предизвик за најголемите ѕвезди на овој спорт.

За да се исполни треба да си голем фудбалски мајстор, а во ова време кога голем дел од Европа е затворен во своите домови, ова е одлична можност да се „утепа време“, но и да се напредува во фудбалските вештини.

Се вчитува...