„Кралски“ финти не се учат на секое место (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Трет ден од кампот на Фондацијата Реал Мадрид што се одржува во Скопје. Младите фудбалери добиваат непроценливо искуство и ќе искусат неверојатно доживување. „Кралските“ финти не се учат на секое место, а за првпат на Балканот токму Македонија и Скопје ја имаат честа да бидат домаќини на Campus Experience.

 

 

Се вчитува...