„Марка“ со мотивирачка порака на насловната страница: „Ќе те победиме Covid 19“

Спортот во Шпанија, а и во цела Европа е речиси комплетно запрен поради мерките за безбедност од коронавирусот. Ла Лига е суспендирана, се појавија заболени во кошаркарскиот клуб Реал Мадрид, целата битка сега во Европа и во светот е против Covid 19.

Шпанскиот весник „Марка“ во денешниот број излезе со мотивирачка насловна страница и порака „Ќе те победиме Covid 19“.

 

Се вчитува...