МТВ ги купи правата за Европското првенство

Македонската телевизија ги купи ТВ правата за Европското првенство следната година.

МТВ ги откупи правата од Спорт Клуб за пренос на натпреварите на македонската фудбалска селекција од првото свое историско учество на Европско првенство.

Се вчитува...