Нов бонус на добивка до неверојатни 650% на 2win.mk

Одлични вести за сите кои се обложуваат. Видеолотарија Касинос Австрија  ја надополнува богатата промотивна понуда на единствената легална платформа за интернет игри на среќа 2win.mk, со нов  БОНУС на добивка и до неверојатни 650%.

Видеолотарија Касинос Австрија ја збогати понудата на единствената легална платформа за интернет игри на среќа 2win.mk, од 14.09.2022 заклучно до 14.03.2023 со дополнителни бонус добивки за тикетите од спортско обложување.

Се воведува дополнителен Бонус на добивка на тикети од спортско обложување, при што добивката на тикетот процентуално се зголемува во зависност од бројот на типувани натпревари и доколку се исполнети условите за добивање на бонусот. Добитните тикети може да станат и до 650% повредни од оригиналните добивки, благодарение на најновиот БОНУС НА ДОБИВКА.

Наша цел преку БОНУС НА ДОБИВКА на единствената легална платформа за интернет игри на среќа во земјава, е да го вреднуваме успехот на оние кои знаат да погодуваат и нивните добивки да се зголемуваат, колку повеќе типуваат. Што повеќе одиграни типови – толку поголем БОНУС.

Ако промашите еден натпревар додека бркате што поголем БОНУС, без грижа, бидејќи Видеолотарија Касинос Австрија на 2win.мк ви ги нуди КЕШ-БЕК добивките на тикети од спортско обложување за недобитните тикети, додека со КЕШ-АУТ исплатата можете да ја наплатите добивката на вашиот тикет и пред да завршат натпреварите и да обезбедите сигурна добивка.

За повеќе детали за новата кампања посетете го сајтот на 2win.mk. Забавувајте се и играјте одговорно.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно  #2win.mk #БонусНаДобивка

Се вчитува...