Пантер: Би играл за Србија, ја почитувам нивната традиција!

Кевин Пантер зборуваше за потенцијален повик и игра за националниот тим на Србија, потенцирајќи дека не би размислувал

Тој во изјава за „Мондо“ потврди дека ќе ја прифати поканата на тренерот Светислав Пешиќ и луѓе од кошаркарскиот сојуз доколку ја добие.

„Јас би играл. Би ја прифатил поканата. Се разбира, ако ме сакаат. Србија има традиција, јас тоа многу го почитувам. Ако ме сакаат, зошто да не“, изјавил Пантер.

Се вчитува...