Потег на мечот: Двојната одбрана на Никола Митревски (видео)

ЕКИПА на ЕП во Хрватска,

Билјана Б. Петрушева, Стеван Цаневски, Игор Паневски

Во ситуација кога бевме целосно надиграни од страна на противникот, слаба утеха е што најдобриот потег на натпреварот е дело на наш репрезентативец.

Конкретно, Никола Митревски кој бранеше феноменално во второто полувреме (14 одбрани за 30 минути), при што во една ситуација за неколку секунди два пати ги спречи шпанските репрезентативци да ја затресат неговата мрежа.

Се вчитува...