Премиер-лигата ја претстави новата топка за зимската сезона (ФОТО)

На натпреварите во Премиерлигата наскоро ќе се игра со многу интересна и шарена топка. „Најк“ го промовираше новиот фудбал што ќе се игра за време на зимската сезона во англиската елита.

Топката е традиционално жолта, но овој пат ќе биде исшарана со сини неправилни линии и црвени кругови.

Се вчитува...