Ростов е дефиниција за грд фудбалски дрес (ФОТО)

Во изминатите се изнагледавме чудни дизајни на дресови на различни екипи ширум Европа и светот, но ако мора да се избере најгрд, тоа дефинитивно е новиот дрес што го промовираше Ростов.

Рускиот клуб се пофали со својот нов „сет“ на опрема, темата најверојатно требало да биде традиционална, но крајниот продукт е дефиниција за тотално промашување.

Ако е за утеха, како четврта комбинација фудбалерите на Ростов нема да го носат овој дрес премногу често сезонава.

Се вчитува...