Сејдини: Македонскиот фудбал го очекуваат уште многу успешни години

Претседателот на фудбалската федерација на Муамед Сејдини вели дека во минатите две години откако е на чело на ФФМ заедно со неговиот тим успеале да почнат, но и завршат голем број инфраструктурни проекти.

„Драги Пријатели, во период од 2 години, додека сум на чело на Фудалската Федерација на Македонија, успеавме заедно со мојот тим да започнеме и завршиме нови инфраструктурни проекти, да завршиме дел од претходните проекти. Фудбалската инфраструктура во Македонија се менува , како никогаш досега, интензивно се работи насекаде низ државата. За повеќе детали ве повикувам да го погледенте видеото“, вели Сејдини. 

 

⏳ Loading…

Posted by Фудбалска Репрезентација на Македонија on Wednesday, March 17, 2021

Се вчитува...