Слави и градот на ГОРАН ВЕЛИКИ! (ВИДЕО)

Македонија избори пласман на Европското првенство. Горан Пандев е симбол за фудбал во нашата земја. Историскиот успех се слави буквално во цела Македонија, а се слави и во родниот град на најдобриот македонски фудбалер во историјата… големиот ГОРАН ПАНДЕВ.

 

 

ИЗВОР: Струмица денес.

Се вчитува...