Слушајте го Пандев и седете дома!

Серија А е во прекин, Италија се соочува со голема битка со коронавирусот, а ѕвездите упатуваат пораки до граѓаните – да седат дома и да помогнат во заштитата на јавното здравје. Тоа е еден од најдобрите начини да се спречи ширењето на COVID 19, а капитенот на фудбалската репрезентација на Македонија од Италија, во дресот на Џенова, порачува…

„И јас седам дома“. 

Послушајте го Пандев и седете дома.

Се вчитува...