Третата турнирска фаза во „ЗАВРТИ И ПОБЕДИ“ на 2win.mk заврши, следува среќно тркало

Заокружена е турнирската фаза во третото коло од наградната игра „ЗАВРТИ И ПОБЕДИ“ на играчката платформа 2win.mk на Видеолотарија Касинос Австрија. На страната веќе е објавен списокот со играчите кои освоија награди.

Првите пет на листа од турнирската фаза добиваат известување со покана за учество во фаза 2- дополнителната игра „СРЕЌНО ТРКАЛО“.  Во оваа фаза ќе се одредат добитниците на првите пет награди, преку дополнителната игра „СРЕЌНО ТРКАЛО“. Секој квалификуван учесник кој претходно веќе е известен, е должен да дојде во точно закажаното време и место. Пред извлекувањето во живо, секој од овие играчи, со себе да носи личен документ за идентификација, со цел уредно да биде легитимиран од страна на комисијата, за да може да  го врти тркало и да освои награда, согласно правилата од наградната игра.

„Среќно тркало“ е сочинето од круг со 11 полиња на кои се прикажани наградите за колото во секоја категорија. Правилата за реализација на оваа фаза се достапни на 2win.mk.

Полиња на тркалото за извлекување на награди за второто коло се:

  • 1 помошно поле СТАРТ;
  • 2 вредносни полиња со 1. награда ЛАПТОП;
  • 2 вредносни полиња со 2. награда ТАБЛЕТ;
  • 2 вредносни полиња со 3. награда МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН;
  • 2 вредносни полиња со 4. награда РАЧЕН ДИГИТАЛЕН ЧАСОВНИК
  • 2 вредносни полиња со 5. награда 5100 денари

Извлекувањето  ќе се реализира на 28.01.2023 во 12 часот во просториите на Видеолотарија Касинос Австрија. По извлекувањето ќе биде комплетиран списокот на наградените со стокови награди од второто коло од наградната игра „ЗАВРТИ И ПОБЕДИ“.

Оваа наградна игра има фантастичен фонд на награди од 13 милиони денари, со 300 награди од кои 34 се стокови награди, а 266 се парични награди. Најголемо внимание предизвикуваат двата автомобила Мерцедес GLB, кои ќе бидат освоени по еден во категоријата видеолотарија и електронски игри, и еден во категоријата спортско обложување, а се главни надгради во финалното коло. Правилата за наградната игра се достапни на  платформата 2win.mk.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #ИграјСоНајдобрите #ЗавртиИпобеди

Се вчитува...