ВИДЕО: Ги „решетаме“ Јапонците од сите страни – Георгиевски и од гол на гол…

Македонија игра одлично во нападот во првиот натпревар на Светското првенство 2019 во Германија и во Данска постигнувајќи 18 погодоци против Јапонија во првото полувреме.

Реализација во нападот од сите страни…. Гоце Георгиевски, пак, и од гол на гол… за издвојување како еден од најубавите погодоци во првото полувреме по кое Македонија води со 18-13…

Се вчитува...