ВИДЕО: „Македонијo ти си бисер балкански“ ечи на сред „Динамо арена“

ЕКИПА во Тбилиси, Грузија

Владимир Булатовиќ

Се запеа и „Македонија ти си бисер балкански“ од срцата на македонските репрезентативци на сред „Динамо арена“. А, на орото на центарот на најголемиот стадион во Грузија и Пандев, и Елиф, и Стефан, и Аријан, и Бобан, и Висар, и Езгијан…


Се вчитува...