ВИДЕО: „Супер Марио“ – Супер акробации, феноменални потези, прецизност без грешка!

Не се никаква тајна фудбалските можности на Марио Ѓуровски кој се одлучи да ги демонстрира долги години во шампионатот на Тајланд, каде ги освои срцата на бројните фудбалски фанатици.

А, „Супер Марио“ постојано се труди да им презентира дел од својот најдобар репертоар… Па, во тој склоп и извонредната видео компилација со феноменални потези на Ѓуровски, супер акробации, прецизно без грешка….

 

Се вчитува...