Жоан Канељас: Каде е пивото?… Сега гледам зошто сите ја сакаат Македонија!

Огромно беше задоволство меѓу комплетниот ракометен состав на централната прослава на европската шампионска титула на Вардар.

Меѓу нив секогаш најрасположен за шега, Шпанецот Жоан Канељас…

„Каде е пивото? Има ли пиво“ – почна на шега Канељас, веднаш дополнувајќи:

„Ова е навистина прекрасно чувство. Нешто неверојатно. Сега гледам зошто сите ја сакаат Македонија“.

Се вчитува...