Македонец на најопасната трка на светот

Како што му кажа самиот на Жаре во неодамнешната епизода од шоуто Еден на Еден,  нашиот Горан Хаџи Иљовски – Чајка ќе настапи на најопасната трка во светот! Се вика Isle of Man TT, а ова се само дел од страшните судири од минатата година во трката на која во просек се вози 250 км на час!

Брзо како кредит од  Форца!

https://www.youtube.com/watch?v=IzQLl9cLt6A Комерцијален текст

Се вчитува...