Борец ги претстави новите засилувања

Фудбалскиот клуб Борец 1919 ги засили редовите пред почетокот на престојната сезона со неколку нови фудбалери. За екипата од Велес во претстојната сезона ќе настапуваат Енсар Љума, Ристе Каракамишев, Александар Ѓорѓиески, Стефан Јакимовски.

Исто така Борец ги продолжи договорите со Кристијан Ефтимов, Лука Трајкоски, Филип Манасиевски, Ѓорѓи Ѓорѓиев, Азер Омерагиќ, Филип Ристовски, а како што велат од раководството на клубот тие работат на ангажман на уште неколку нови имиња кои ќе бидат објавени по потпишување на договорите.

 

Се вчитува...