Борко Ристовски: Бидете хумани…Вашето малку за некого е многу

Македонскиот ракометен репрезентативец Борко Ристовски е голем хуманист, се труди да помогне колку што може на сите кои имаат потреба за тоа, а повика и другите Македонци да го следат неговиот пример.

„Вашето малку за некого е многу“, вели Борко Ристовски.

Се вчитува...