Борко Ристовски – MAN OF THE MATCH…Имате „панцири“, ама немате доволно куршуми…

Бидете мирни, оваа Македонија има во себе уште многу резерви, најави „министерот“ уште по првиот триумф. Па, иако на првите два меча не беше нај, нај.., а се бореше и со настинката, имаше одличен „бек ап“ во Никола Митревски.

Но, Борко Ристовски го покажа својот вистински квалитет против европските прваци. Има тој германско искуство, ги знае од времето кога беше во Бундес – лигата, па ги предизвика „панцирите“. И, тие снемаа доволно куршуми.

Еве и една од спектакуларните одбрани…

Се вчитува...