Чоко Бошковски, Ерол Демир, Мутибариќ… на првиот тренинг на Вардар (ФОТО)

И поранешни македонски репрезентативци и вардарови легенди беа присутни на првиот тренинг на Вардар како дел од подготовките за сезоната во која за првпат во историјата ќе игра во Втората лига.

На трибините на арената „Тодор Проески“ беа и Зоран Бошковски – Чоко, Ерол Демир, Слободан Мутибариќ, Сашо Тодоровски…, и уште неколку поранешни вардарови фудбалери.

Се вчитува...