Дел од второлигашите бараат одложување на Изборното собрание на ФФМ, најавуваат и можен бојкот на првенството

Дел од второлигашите бараат одложување на Изборното собрание на ФФМ, најавувајќи и можен бојкот на првенството. Како што велат, тие ќе го почнат пролетниот дел од сезоната, но доколку не се одложи Изборното собрание кое е закажано за 14. март, ќе го бојкотираат продолжението на сезоната.

Во продолжение во целост ви го пренесуваме соопштението на дел од македонските второлигаши.

Се вчитува...