Европскиот лет на „соколите“ кратко ќе трае (фотогалерија)

Карпош соколи има за што да жали бидејќи во текот на третата четвртина македонскиот тим имаше одлична предност, но не успеа да го издржи ритамот. Данокот на неискуството е платен и најверојатно ќе придонесе европскиот лет на „соколите“ да трае кратко, со надеж дека во иднина овој клуб ќе се прикаже во уште подобро светло кога ќе биде дел од натпреварувањата на ФИБА.

<p style="text-align: justify;

Се вчитува...