Фрливме вода: Ракометарите тргнаа за Вараждин – по полуфинале (ВИДЕО)

ЕКИПА на ЕП во Хрватска,

Стеван Цаневски, Билјана Б. Петрушева, Игор Паневски

Македонската ракометна репрезентација го напушти Загреб и тргна кон Вараждин. Првата мисија е завршена на најдобар можен начин, а сега веќе апетитите се поголеми и сите потајно посакуваме и полуфинале.

Фрливме вода за среќен пат и успеси и во Вараждин…

Се вчитува...