Градски парк лудува…Аеродром ќе мора да менува (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Првото ’вечно дерби’ сезонава му припадна на Работнички. Избраниците на стариот лисец Марин Докузовски го надиграа актуелниот првак МЗТ Скопје, и тоа на негов терен, во некогаш неосвоивиот Аеродром. Оваа сезона, „металците“ се далеку од челични пред домашна публика. Иако допрва почнуваат вистинските возбудувања во Првата лига, Градски парк веќе лудува, а во Аеродром ќе мора многу да се менува…

kk mzt- kkrabotnickiii 06.12 (6)

kk mzt- kkrabotnickiii 06.12 (5)

kk mzt- kkrabotnickiii 06.12 (14)

IMG_2054

kk mzt- kkrabotnickiii 06.12 (1)

kk mzt- kkrabotnickiii 06.12 (7)

kk mzt- kkrabotnickiii 06.12 (10)

kk mzt- kkrabotnickiii 06.12 (9)

kk mzt- kkrabotnickiii 06.12 (12)

kk mzt- kkrabotnickiii 06.12 (19)

kk mzt- kkrabotnickiii 06.12 (20)

kk mzt- kkrabotnickiii 06.12 (21)

kk mzt- kkrabotnickiii 06.12 (22)

kk mzt- kkrabotnickiii 06.12 (23)

kk mzt- kkrabotnickiii 06.12 (28)

kk mzt- kkrabotnickiii 06.12 (26)

kk mzt- kkrabotnickiii 06.12 (34)

kk mzt- kkrabotnickiii 06.12 (32)

kk mzt- kkrabotnickiii 06.12 (31)

kk mzt- kkrabotnickiii 06.12 (30)

kk mzt- kkrabotnickiii 06.12 (39)

kk mzt- kkrabotnickiii 06.12 (41)

kk mzt- kkrabotnickiii 06.12 (45)

kk mzt- kkrabotnickiii 06.12 (54)

kk mzt- kkrabotnickiii 06.12 (51)

kk mzt- kkrabotnickiii 06.12 (50)

kk mzt- kkrabotnickiii 06.12 (58)

kk mzt- kkrabotnickiii 06.12 (64)

kk mzt- kkrabotnickiii 06.12 (59)

kk mzt- kkrabotnickiii 06.12 (63)

Се вчитува...