Хероите дојдоа кај навивачите….ракометна хемија, тоа е Македонија! (ФОТО)

ЕКИПА на ЕП во Хрватска,

Стеван Цаневски, Билјана Б. Петрушева, Игор Паневски

Ракометните херои не потклекнаа против европскиот првак Германија (25-25), а потоа смогнаа сили и да дојдат да им се заблагодарат на фановите, споделувајќи ја заедно со нив радоста во ноќниот бар „Роко“ во Загреб.

Ракометно лудило, вистинска еуфорија, неверојатна хемија. Ете тоа е Македонија!

 

Се вчитува...