И да врниТ, и да грмиТ… на „Охрид трчаТ“ секогаш се уживаТ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Уште едно одлично издание на атлетскиот викенд „Охрид трчаТ“ во нашиот најголем туристички центар. Ниту дождливото време , ниту грмотевиците кои ги следеа атлетичарите низ целиот тек на двете трки, на 5 и на 10 колометри, не успеаја да го расипат впечатокот на манифестацијата која се повеќе го освојува охридското крајбрежје… Напротив, сето тоа како дополнителна свежина и најава, што би рекле охриѓани, „за уште поголем бериќет во следните негови изданија….!“

 

 

 

Се вчитува...