Класата е вечна: Додавање на Сколс од кое боли глава (видео)

Пол Сколс се појави на ревијалниот меч во Манчестер во чест на Винсент Компани, потврдувајќи дека фудбалската класа е вечна кога станува збор за најголемите мајстори на оваа игра.

Англичанецот има 44 години, но со додавањето на овој натпревар дефинитивно потсети на своите најдобри денови.

Се вчитува...