КОМИЧНАТА СТРАНА НА ФУДБАЛОТ: Најсмешните моменти од 2017 година! (ВИДЕО)

Спортот, без сомнение, пред се треба да биде забава… Иако, професионалниот фудбал не трпи импровизации секако секогаш нуди и моменти кои остануваат запаметени поради нивната комична страна.

На прагот на новата 2018 година, убаво е да се погледне малку фудбалот и низ онаа негова посмешна „призма“, погледнувајќи дел од оние најкомични моменти кои ја одбележаа 2017 година. Барем оние кои беа „уловени“ од камерите…

Се вчитува...