КОМИТИ: Дојдовме до крајот – Вардар ќе живее се додека ние сме сплотени

Навивачката група на Вардар излезе со соопштени во кое вели дека дојде финалето на акцијата „Купи билет за спас за Вардар“ која во изминатиот период ја спроведоа. Тие како што велат, повикуваат да се реализира ветеното и средствата собрани од акцијата Купи билет за спас на Вардар, да завршат кај оние кои најдирекно беа и се вклучени во нивната заедничка борба.

 

Дојдовме до финалето на се она што ние но и заедно со вас го правевме.
Повикуваме да се реализира ветеното и средствата…

Posted by Komiti Skopje on Wednesday, February 24, 2021

Се вчитува...